Leuk dat je langs wilt komen! Doordat ik in consulten zit en les geef kan ik de telefoon vaak niet opnemen. Je kunt zelf hieronder een afspraak inplannen of door een e-mail, sms of whatsapp-bericht te sturen, dan neem ik contact met je op. Houd je niet van bellen? Geen probleem.

En wil je zeker weten dat je me bereikt? Laat een berichtje achter met de wens dat ik telefonisch contact met je opneem, dan spreken wij elkaar snel.

Mail: Mesologie@JanneElling.nl
Telefoon: 06 – 51 90 88 81

Afspraak zelf inplannen?

Hieronder heb je de mogelijkheid om alvast zelf een afspraak in te plannen. Komt donderdag ochtend niet voor je uit? Neem dan contact op en dan zoeken we samen naar een geschikt moment.

Hoe kom je bij ons?

Locatie praktijk

Selhorstweg 1
3841 GE Harderwijk

Let op: de behandelruimte bevindt zich op de 1e verdieping en is allen via een trap toegankelijk.

Na aankomst kun je plaatsnemen in de ontvangstruimte op de begane grond. Daar kom ik je ophalen.

Bereikbaarheid:

Met de auto navigeer je naar de parkeerplaats van de Albert Heijn (Selhorstweg 2, 3841GL Harderwijk) waar je gratis 2 uur kunt parkeren. Let op! Je moet alsnog een (gratis) kaartje halen bij de automaat. De praktijk zit aan de overkant in het oude ABN Amro gebouw.

Met het OV stoppen bussen 104, 111, 513 bij halte Selhorstweg, Harderwijk. Loop richting de Albert Heijn, de praktijk zit aan de overkant in het oude ABN Amro gebouw.